Academia de Handbal Robert Licu

Să facem cunoștință!

ȘCOALA NOASTRĂ

superhandbal@gmail.com

Clubul nostru dă posibilitatea tuturor iubitorilor de sport și, în special, de HANDBAL, de a se antrena în condiții decente, la diverse vârste și în funcție de abilități, de la începători până la jucători profesioniști. Academia de Handbal Robert Licu promoveză handbalul în rândurile copiilor și adolescenţilor, determinându-i să îndrăgească acest sport de tradiție în România, precum şi ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulţi să-şi dorească să îmbrăţişeze această frumoasă disciplină sportivă olimpică şi să devină campionii de mâine.

Misiunea noastră de căpătâi este antrenamentul sportiv pentru cei care doresc să se mențină în formă și să se bucure de mișcare într-un cadru propice, asistat și supravegheat, beneficiind de cele mai înalte standarde. Echipele clubului vor evolua în competiții locale, inter-județene, naționale și internaționale.

În etapa de iniţiere, accentul va fi pus pe joc, pe exerciţii bazate pe întrecere şi pe realizarea obiectivelor socio-afective. Vom acorda o atenție specială îmbogăţirii experienţei motrice, a motricităţii generale şi a coordonării, în special, acestea fiind la fel de importante ca formarea comportamentelor specifice jocului de handbal, ca spiritul de echipă, fair-play-ul. Jocul va rămâne în prim plan, iar rezultatul sau performanţa, pe plan secund. Regulile simple le vor permite copiilor să se joace cu mingea, având scopul de a păstra atractivitatea handbalului.


Antrenor

Robert Licu 


EXPERIENȚĂ


Handbalist profesionist 

Antrenor maestru (2008 - 2017)

Licenta A

PERFORMANȚE SPORTIVE

Activitatea handbalistică:

 • Am început handbalul în 1977 la Dinamo București  unde am evoluat pâna în anul 2000.

 • Din 1984 am fost selecționat în echipa națională de juniori, iar începând cu 1987 am înbrăcat tricoul echipei naționale de seniori pentru care am înscris 1.054 de goluri în 243 de partide.

 • Am evoluat la cluburile Dinamo București și Universitatea Craiova, iar, apoi, ca handbalist profesionist în Germania, timp de 12 ani, la SC Magdeburg, THSV Eisenach, SV Post Schwerin, perioadă am marcat peste 2.000 de goluri.

Performanțe handbalistice (ca jucător):

 • 1990 - medalie de bronz la Campionatul Mondial de din Cehoslovacia.

 • 1990 - medalie de argint la Campionatul Mondial Universitar din Olanda

 • 1988, 1991 - câștigător al Cupei României

 • 1992, 1993 - campion al României

 • 1993 - selecționat în echipa lumii și în echipa Europei

 • 1996 - câștigător al Cupei și al Supercupei Germaniei

Experiență profesională:

 • Antrenor la juniori E, D, C la SC Magdeburg și SV Post Schwerin.

 • antrenor federal în Federația Română de Handbal din 2007 până în 2009. 

 • Antrenor la CSM București - 2011, 2013

 • Antrenor secund la echipa națională masculină a României 2014.Antrenor

 


 

EXPERIENȚĂ


PERFORMANȚE SPORTIVEÎntregul conținut al site-ului este proprietatea CLUBULUI SPORTIV SUPERHANDBAL, iar orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră este interzisă.

© 2017 Clubul Sportiv SuperhandbalToate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți